Tijdens de beursvloer worden veel mooie matches gemaakt. In 2018 heeft SportID een mooie match gemaakt met bouwspeeltuin Jeugdland en wethouder Jan Kuiper. Foto: Fototeam KenM
Tijdens de beursvloer worden veel mooie matches gemaakt. In 2018 heeft SportID een mooie match gemaakt met bouwspeeltuin Jeugdland en wethouder Jan Kuiper. Foto: Fototeam KenM (Foto: Kees van der Meer)

Workshop ter voorbereiding op de Beursvloer

NIEUWEGEIN - Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op dinsdag 29 oktober een workshop 'Samen voor… een goede beursvloermatch' om 19.00 uur bij sportcomplex Merwestein. Deze workshop is speciaal voor verenigingen en stichtingen om zich voor te bereiden op de Beursvloer op donderdag 28 november.

Inschrijven voor de workshop en de beursvloer kan al via de www.samenvoornieuwegein.nl/aanmelden-beursvloer-2019/. De deelnemers aan de workshop leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. De workshop wordt gegeven door Karin Beenen van Samen voor Nieuwegein.

Beursvloer
De Beursvloer wordt gehouden op donderdag 28 november van 16.00 uur tot 18.00 uur bij DE KOM. Het wordt een feestelijk en bijzonder evenement dit keer, want het is de tiende editie. Zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties zijn van harte welkom bij deze speciale editie van de Beursvloer. Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid handelen met gesloten beurs. De aanwezigen gaan met elkaar in gesprek over vraag en aanbod. Er worden heel veel matches gemaakt, afspraken om met elkaar samen te werken.

Voor informatie en aanmelding voor de beursvloer: www.samenvoornieuwegein.nl/beursvloer/.

Meer berichten