Hoe ziet Nieuwegein er in 2040 voor de fietser uit? Foto: PR
Hoe ziet Nieuwegein er in 2040 voor de fietser uit? Foto: PR (Foto: )

Fietsvisie Nieuwegein wordt gepresenteerd

nieuwegein - Op donderdagavond 31 oktober om 21.00 uur overhandigt Clarion Wegerif, voorzitter van Fietsersbond Nieuwegein, de Fietsvisie Nieuwegein 2040 aan de leden van de gemeenteraad en het college. Deze feestelijke overhandiging is tijdens het Intermezzo van de Avond van de Raad, op de vierde verdieping van het Stadshuis in Nieuwegein. Martijn Stekelenburg (namens de gemeenteraad) en Ellie Eggengoor (wethouder van Mobiliteit) nemen de Fietsvisie in ontvangst.

De Fietsvisie Nieuwegein 2040 neemt iedereen mee naar 2040. Hoe ziet Nieuwegein er dan uit? De visie laat je onder meer kennismaken met de FietsFamilie, met de Henkel-Drei-eck, en met burgemeester Aleid Spaaknippel.
De visie is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van Nieuwegein. Dus voor raadsleden, collegeleden, ambtenaren, buurtbewoners en belangengroeperingen die werken aan een gezonde en veilige leefomgeving en aan de ontwikkeling van onze stad. En natuurlijk voor iedereen die fietst of dat (weer) gaat doen!
De visie vormt de inbreng van Fietsersbond Nieuwegein in ruimtelijke plannen, zoals omgevingsvisie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden