Avond over energie-transitie in Fort Vreeswijk

NIEUWEGEIN - Vrijdag 8 november geeft Tom van der Lee, 2de Kamerlid GroenLinks, aan Nieuwegeinse inwoners zijn reactie op de energietransitie in Nieuwegein.
Wethouder Marieke Schouten schetst de opgaven waar Nieuwegein voor staat en geeft een inkijkje in de stand van zaken. Ook zal zij een aantal voorliggende dilemma's op tafel leggen. Dirk de Knecht, expert uitvoering duurzame oplossingen, besluit deze avond met mogelijkheden om per direct aan de slag te gaan met verduurzaming in en om huis.

U krijgt deze avond een breed landelijk-regionaal en lokaal perspectief op de energie-transitie. Tom van der Lee houdt zich in de Tweede Kamer bezig met Klimaat en Energie.
Marieke Schouten is in de gemeente Nieuwegein als wethouder onder meer verantwoordelijk voor duurzaamheid en energietransitie.

Net als alle andere gemeenten staat Nieuwegein voor een grote opgave en moeten er veel keuzes gemaakt worden. De fractie van GroenLinks wil met u in gesprek over de opgaven waar het regionale en locale beleid voor staat en de keuzes die hierin kunnen en moeten worden gemaakt.

De avond is voor inwoners van Nieuwegein die geïnteresseerd zijn in de betekenis van de energie-transitie voor Nieuwegein. De thema-avond is van 18.45 tot 20.30 uur en vanaf 18.30 uur bent u alvast welkom voor soep en een broodje. Dorpshuis Fort Vreeswijk; Fort Vreeswijk 1. Aanmelden is nodig en kan via: Themabijeenkomst Energietransitie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden