AHN kookworkshop zaterdag 9 november

NIEUWEGEIN - Op zaterdag 9 november gaan we weer gezellig aan de slag bij onze AHN kookworkshop "Creatief koken met een beperkt budget". Tijdens deze kookworkshop gaan we onder begeleiding van een hobby-kok met elkaar aan de slag om een gezonde, warme 2- gangen lunch te bereiden.

Vindt u het gezellig om samen met anderen te gaan koken en te eten? U bent van harte welkom bij deze kookworkshop in de recreatieruimte van de Boogh, Oortjesburg 2 (naast de dierenarts). De kookworkshop vindt plaats op:

Zaterdag 9 november 10.00 – 12.30 uur, aansluitend gezamenlijke lunch tot 13.30 uur, daarna soos met spelletjes.

Deelname is gratis, er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan.

We beginnen de kookworkshop met samen te kijken wat we gaan koken en een uitleg over het menu, daarna wordt er gezamenlijk inkopen gedaan en vervolgens wordt er met elkaar, onder begeleiding, aan het kokerellen geslagen. Om 12.30 uur wordt er gezamenlijk gegeten, waarbij iedere deelnemer één gast mag uitnodigen om hiervan mee te genieten. Om 13.30 uur is de lunch afgelopen en beginnen we met, voor wie dat wil, de soosmiddag met spelletjes tot 16.00 uur.

Is vervoer een probleem, dan hoort de AHN het graag om samen met u naar een oplossing te kijken.

Mocht u nog vragen hebben of u wilt zich opgeven voor de kookworkshop en/of de lunch: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl, telefonisch te bereiken onder 030- 3073574. De soos kent een vrije inloop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden