Voor de 8e keer Mini-WK zaalvoetbal in Nieuwegein

NIEUWEGEIN - Als sinds 2012 organiseert SportID het Mini WK zaalvoetbal in de kerstvakantie. Dit mini WK is onderhand uitgegroeid tot een begrip bij de jeugd in Nieuwegein. Elke editie staat weer garant voor veel voetbalplezier.

De opzet is door de jaren heen een beetje veranderd. Maar dit jaar wordt er gespeeld in de categorieën 6-7 jaar en 8-9 jaar op donderdag 2 januari. En voor de 10 t/m 12 jarige basisschoolleerlingen is het toernooi op vrijdag 3 januari. Voetbalervaring is niet per se nodig. Middelbare scholieren kunnen tegen elkaar strijden op donderdag in sporthal Galecop.

Sinds een aantal jaar is er ook een toernooitje voor volwassenen op vrijdag avond. Hier spelen we gezellig een aantal potjes voetbal en sluiten we af met een hapje en een drankje. Bij het mini WK wordt 4 tegen 4 gespeeld. Iedereen mag zelf een team maken van 4 tot 6 spelers. Heb je ook zin om mee te doen met dit voetbalspektakel in de kerstvakantie. Maak dan een team van 4 tot 6 spelers en schrijf je in via de website.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden