Voorkant van bedrijf.
Voorkant van bedrijf. (Foto: Tineke de Beer)

Overname Voetverzorging Tineke de Beer

NIEUWEGEIN - Vanaf 1 januari 2020 wordt Voetverzorging Tineke de Beer overgenomen door Ilse Hijnen, Podotherapeut, en uitgebreid met Gaan & Staan Podotherapie.

Tineke de Beer over 38 jaar pedicurepraktijk in Nieuwegein: "Het gaat me te ver om de hele geschiedenis van mijn praktijk hier op te schrijven. Wel wil ik zeker melden dat ik altijd met veel plezier mijn werk heb gedaan. Alle cliënten wil ik heel erg danken voor hun trouwe klandizie, sommigen zelfs 38 jaar. Zij kennen me al jaren en hebben alle stappen meegemaakt. Net zoals ik het lief en leed van hen heb meegemaakt."

Brede zorg voor voeten
De vertrouwde zorg en behandeling van voetklachten door de medewerkers van Voetverzorging Tineke de Beer worden versterkt tot een volwaardig en modern servicepunt van voetbehandelingen.

Pedicures verzorgen voeten en kunnen voetklachten in een vroeg stadium signaleren. De medewerkers zijn gediplomeerd, pedicure + of medisch pedicure en opgeleid voor behandeling van voeten van cliënten met verhoogd risico.

De podotherapeut is specialist in het onderzoeken en behandelen van voet gerelateerde aandoeningen. Door een voettype en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak kan zijn van die vervelende pijnklachten in het lichaam. Behandeling van pijnklachten gebeurt veelal door het aanmeten van een paar individuele therapeutische zolen die de voetstand en looppatroon kunnen corrigeren. Deze behandeling kan aangevuld worden met oefeningen, een schoenadvies of een combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie.

Eigenaar Ilse Hijnen over Gaan en Staan in Nieuwegein: “De uitbreiding past uitstekend in mijn ambitie om mensen met voetklachten snel en goed op weg te helpen. Nieuwsgierig als ik ben hou ik er van te weten wat er speelt in mijn vakgebied. Het gebruik van de nieuwste technieken, samen met mijn creatieve ideeën zorgt ervoor dat voor mij alleen de beste oplossing telt. “ Samenwerken met artsen, therapeuten, pedicures, orthopedisch schoenmakers, verzekeraars, leveranciers is echt belangrijk om voor u korte lijnen te kunnen creëren. Ik leer van de gedeelde kennis zodat ik die kan toepassen, u mag hierdoor van mij de beste behandeling en het beste resultaat verwachten. U bent van harte welkom.“

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden