Winterfestival en #Unboxed op Open Dag ROC

NIEUWEGEIN - ROC Midden Nederland opent op zaterdag 18 januari haar deuren voor toekomstige studenten van een mbo-opleiding. In Nieuwegein kunnen bezoekers van 10.0 tot 14.00 uur terecht op het Horeca & Toerisme College, De Tech Campus en het Veiligheid & Defensie College.

Het Horeca & Toerisme College ontvangt haar gasten, ondanks de omvangrijke bouwwerkzaamheden aan het gebouw op de Newtonbaan 12, gewoon op dit adres. Potentiële studenten Toerisme & Recreatie, Horeca en Facilitaire Dienstverlening zijn, samen met hun ouders/verzorgers, welkom om een kijkje te nemen op 'de bouwplaats' die omgedoopt wordt tot een waar winterfestival.

Op een gezellig foodplein staan diverse foodtrucks. Daarnaast heeft elke opleiding een eigen tent, waarin voorlichtingen worden gegeven. Natuurlijk speelt het nieuwe gebouw ook een prominente rol op de Open Dag. Studenten die voor het Horeca & Toerisme College kiezen, gaan vanaf september studeren in een modern en eigentijds gebouw. Middels VR-brillen maken ze alvast kennis met het vernieuwde gebouw in wording.

Tech Campus #Unboxed
Op 18 januari #Unbox jij jouw toekomst in de techniek. Vliegen met een drone, robots en raceauto's bouwen of Minecraft voor professionals. Bezoek zaterdag de colleges van de Tech Campus Nieuwegein en ontdek of een toekomst in de techniek er voor jou in zit...#Unboxed. De Tech Campus bestaat uit het ICT College, Automotive College, Bouw & Interieur College en Tech College.
Tijdens de open dag zijn ook diverse technische bedrijven aanwezig om de bezoekers een beeld te geven van de toekomstmogelijkheden in de techniek. 

Winterfestival op de Newtonbaan 12 

MEDEDELING VOOR REDACTIES / NIET VOOR PUBLICATIE

ROC Midden Nederland - Tech Campus

Margot Bon - Communicatieadviseur
tel. 06 42 98 48 83
m.bon@rocmn.nl - www.rocmn.nlROC Midden Nederland - Horeca & Toerisme College

Sanne vd Wiel - Communicatieadviseur
tel. 06 43 75 42 45
s.vanderwiel@rocmn.nl - www.rocmn.nl

.

EINDE MEDEDELING VOOR REDACTIES / NIET VOOR PUBLICATIE


Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden