Witte overhemden; vriend en vijand

Witte overhemden, vriend en vijand. Iedere man heeft er ze in de kast hangen. Maar mocht je een nieuw wit overhemd nodig hebben, dan is het van belang dat je de juiste kiest. Het witte overhemd is een van de populairste kledingstukken en dat ligt voor de hand. Het witte overhemd maakt bijna elke outfit stijlvoller. Benieuwd naar hoe je het beste witte overhemd kunt kiezen en hoe je deze mooi wit houdt? In de volgende tekst wordt het witte overhemd uitgebreid besproken.

sponsored content

Witte overhemden en vlekken

Zoals genoemd heeft bijna iedere man een wit overhemd in de kast hangen. Een wit overhemd kan je vriend of vijand zijn. Want met een wit overhemd weet je zeker dat je goed voor de dag komt en er stijlvol uitziet, maar zodra er een vlek in zit, is het je vijand. Zo'n vlek is er moeilijk uit te halen en zodra er een vlekje op het overhemd zit, is het direct zichtbaar. Wanneer er een vlek in het witte overhemd zit, is het van belang de vlek zo snel mogelijk te behandelen. Je kunt elke vlek het best behandelen met lauw water, of met een passend oplosmiddel als dat voorhanden is. Daarnaast is het belangrijk om directe warmte te voorkomen. Door warmte zal de vlek hardnekkiger te verwijderen zijn.

Hoe combineer je een wit overhemd?

Een wit overhemd is voor bijna elke gelegenheid geschikt. Let wel op wat voor soort gelegenheid het is. Heb je een zakelijke afspraak, kies dan voor een overhemd dat mooi aansluit om het lichaam. Wanneer je naar een feestje gaat, kun je kiezen voor een wijdere fit. Tijdens casual gelegenheden wordt het overhemd vaak uit de broek gedragen. Wanneer je het overhemd uit je broek draagt, is de pasvorm van minder belang. Het belangrijkste is dat je een shirt kiest waar jij je fijn in voelt. Goede kleuren om een wit hemd mee te combineren zijn onder andere blauw, grijs en zwart. Deze kleuren contrasteren en zullen niet tegen elkaar afsteken. Waar je rekening mee dient te houden, is het ondershirt dat je draagt. Wanneer je kiest voor een wit T-shirt onder een wit overhemd, zul de mouwen van het witte T-shirt zien. Het verstandig om een contrasterende kleur T-shirt te kiezen, zoals grijs.

Drie redenen om te kiezen voor een wit overhemd

Er zijn drie redenen waarom je kunt kiezen voor een wit overhemd.

  • Goed combineerbaar: je kunt het makkelijk combineren. Het witte overhemd is net als een wit doek waar schilders op verven. Bijna elke kleur kan erop
  • Less is more: het witte overhemd zal je nooit overdressed laten voelen.
  • Zeer populair: het witte overhemd is het meest toegankelijke overhemd dat er is. Je kunt het met bijna met elk ander kledingstuk combineren.

Ben je toe aan een nieuw wit overhemd? Kijk dan eens bij de witte overhemden specialist; overhemden.com. De meeste witte overhemden online

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden