E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel van onder andere het Sint Antonius Ziekenhuis.
E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel van onder andere het Sint Antonius Ziekenhuis. (Foto: )

Sint Antonius Ziekenhuis krijgt e-bikes voor zorgpersoneel

AMSTERDAM/NIEUWEGEIN - E-bike to go stelt een deel van haar vloot gratis beschikbaar voor medisch personeel van onder andere het Sint Antonius Ziekenhuis. E-bike to go draagt graag op haar manier een steentje bij om veilig vervoer te stimuleren tijdens de Corona-crisis. 

Het woon-werk verkeer van personeel kan een uitdaging zijn tijdens de Coronacrisis. Het openbaar vervoer, nu rijdend in weekend of zelfs basisdienstregeling, wordt al gemeden om de mogelijkheid op besmetting te voorkomen. De auto of de fiets lijken nu de meest virus-veilige manieren voor reizen over middellange afstand. Geïnteresseerde zorginstellingen kunnen contact opnemen met e-bike to go. 

Een aantal bestaande klanten van E-bike to go, zoals het Sint Antonius Ziekenhuis, wordt vrijdag beleverd met twintg extra, gratis fietsen. Andere grote ziekenhuizen, in de regio Amsterdam, hebben ook al serieuze interesse getoond.

'We kunnen niet zonder'

Jelle Visser, oprichter van E-bike to go, licht toe: “We kunnen op dit moment niet zonder het zorgpersoneel om ons door deze uitdagende periode heen te helpen en we hopen hun werk op deze manier een stukje te verlichten de komende periode.”

Geïnteresseerde zorgbedrijven, kunnen contact opnemen met Jelle Visser of Harm Timmer van e-bike to go. Aangevraagde fietsen zijn binnen een week leverbaar. E-bike to go heeft op dit moment honderd e-bikes beschikbaar voor de zorg.

Jelle Visser (oprichter, 06 2217 2722, jelle@ebiketogo.nl); Harm Timmer (sales, 06 2513 9005, harm@ebiketogo.nl)

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden