Hulpaanbod Algemene Hulpdienst Nieuwegein

NIEUWEGEIN - De Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) staat ook gedurende deze lastige periode klaar in de vorm van hulp en ondersteuning aan (soms kwetsbare) mede-inwoners. Hierbij worden de geldende voorschriften van de overheid en het RIVM in acht genomen. De AHN-vrijwilligers gaan nog steeds op pad om boodschappen voor mensen te doen en zij onderhouden het sociaal contact nu via mail en/of telefoon met hulpvragers.

'Mochten wij juist in deze periode iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen omdat u de deur niet uit kan of durft, dan kunt u een beroep op ons blijven doen', laat Rina Kuster-de Reijke, Begeleider Vrijwillige HulpverleningAlgemene Hulpdienst Nieuwegein, weten.

Bereikbaar voor hulpvragen

De AHN is iedere werkdag tussen 10.00 en 12.30 uur bereikbaar voor hulpvragen en ondersteuning op 030 60 67 409 en per mail via info@hulpdienstnieuwegein.nl. 'Mochten er andere hulpvragen zijn, dan horen we dat ook graag en kunnen we kijken hoe we dit - onder de gegeven omstandigheden - kunnen oplossen', aldus Rina Kuster-de Reijke. 'Ook in uw zoektocht naar extra informatie en/of een luisterend oor kunnen wij u adviseren.'

Rob Zantinge
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden