Bibliotheek op 11 mei weer open

Bibliotheek op 11 mei weer open

NIEUWEGEIN - Vanaf maandag 11 mei is de centrale vestiging van bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein weer open voor inname en uitleen van boeken; maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. De leeslounges op de buurtpleinen openen op een later moment weer.

Om het bibliotheekbezoek zo veilig mogelijk – volgens de regels van het RIVM – te laten verlopen, geldt het volgende tot en met 1 juni: bezoekers wordt gevraagd alleen naar de bibliotheek te komen. Ouders mogen één kind tegelijk meenemen. Er zijn speciale looproutes op de bibliotheekvloer. Ook staan voor de bezoekers handschoenen en desinfectiemiddel klaar.  

Activiteiten afgelast

Alle geplande activiteiten tot en met 1 juni zijn om veiligheidsredenen afgelast. Ook kan er voorlopig nog niet gebruik gemaakt worden van de studieplekken en computerfaciliteiten in de bibliotheek. 

Uitzonderingen

Nieuwegeiners die hoesten, niesen of keelpijn of koorts hebben, mogen niet naar de bibliotheek komen. Gelukkig valt er online veel te lezen, luisteren en leren: er is de mogelijkheid om via de ThuisBiebapp e-books te lenen, via de LuisterBiebapp van verhalen te genieten en via het YouTube-kanaal van De tweede verdieping allerlei webinars te volgen.  
Meer weten? Kijk op www.detweedeverdieping.nu. Nog vragen? Stuur een mail naar klantenservice@detweedeverdieping.nu.  

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden