Vitras Bureau Sociaal Raadslieden opent inloopspreekuren

NIEUWEGEIN - De afgelopen periode heeft Bureau Sociaal Raadslieden veel inwoners kunnen helpen op afstand, per telefoon. Ook bestaat inmiddels weer de mogelijkheid om afspraken te maken op kantoor. Op 4 juni zijn de inloopspreekuren van het Sociaal Juridische Servicepunt (SJS) beperkt heropend. Een gezamenlijk spreekuur door vrijwilligers van MOvactor en beroepskrachten van Bureau Sociaal Raadslieden. 

Het is verplicht om een afspraak te maken, dit kan telefonisch via 030-6033748 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur of door een mail te sturen naar servicepunt@sjsnieuwegein.nl.  

Heeft u vragen op het gebied van financiën, uitkeringen, werk, wonen, personen- en familierecht dan kunt u weer terecht bij de inloopspreekuren van Bureau Sociaal Raadslieden op de Zoutkamperschans 3 in Gezondheidscentrum De Schans. Wij bieden gratis informatie en advies op een breed sociaal-juridisch terrein en kunnen u bijvoorbeeld helpen met het schrijven van brieven en bezwaarschriften.

Sinds maandag 15 juni kunt u weer zonder afspraak terecht op maandag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Er kunnen maximaal vier mensen tegelijkertijd plaats nemen in de wachtruimte van Vitras op de eerste verdieping. Zijn er meer mensen, dan moeten zij even buiten het gebouw wachten. U kunt ook altijd bellen voor advies of het maken van een afspraak via 06-126 11 983 of mailen naar bsrnieuwegein@vitras.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden