Vrijwilligers en hulpvragers/deelnemers waren blij elkaar weer te zien en er werd onderling veel bijgepraat. (Foto: Privé)
Vrijwilligers en hulpvragers/deelnemers waren blij elkaar weer te zien en er werd onderling veel bijgepraat. (Foto: Privé) (Foto: )

AHN groepsactiviteit op zaterdag 27 juni

De groepsactiviteiten van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein zijn zaterdag 13 juni weer van start gegaan.

NIEUWEGEIN - Vrijwilligers en hulpvragers/deelnemers waren blij elkaar weer te zien en er werd veel bijgepraat. Ook werd er gekeken naar de toekomst met onder meer de vraag wat de mogelijkheden en wensen zijn voor de zaterdag. Dit mede omdat een kookworkshop even niet tot de mogelijkheden behoort. Er zijn genoeg ideeën geopperd en 1 ding was zeker; de herstart van de zaterdagactiviteiten voorziet in een behoefte en de AHN gaat dus door met organiseren. 

De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 27 juni van 12.30 tot 16.00 uur. Ze beginnen dan met een lunch en daarna komt Irene Bakker. Zij is verhalen-vertelster en neemt de gasten twee keer mee in een verhaal. Tussendoor is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Inmiddels is er ook een geschikte ruimte gevonden bij het Petanquecentrum Nieuwegein, Galecopperzoom 1. De AHN hoopt daar weer de vertrouwde en ook nieuwe deelnemers aan de groepsactiviteiten te mogen ontvangen. 

Vind je het gezellig om ook te komen, meld je dan vooral van tevoren aan. Dit kan telefonisch 030 60 67 409 (iedere werkdag tussen 10.00 en 12.30 uur) of per mail begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl. Ivm alle maatregelen is spontaan binnenlopen momenteel helaas geen optie en we houden ons natuurlijk met zijn allen aan de bekende corona-maatregelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden