Er kunnen allerlei sporten beoefend worden met het zomerabonnement, zoals voetbal. (Foto: Privé)
Er kunnen allerlei sporten beoefend worden met het zomerabonnement, zoals voetbal. (Foto: Privé) (Foto: )

Sportief idee ontwikkeld voor jeugd

NIEUWEGEIN - Coöperatie Sportpark Galecop bestaat uit: voetbalvereniging JSV, Nieuwegein Diamonds, Rugby Club Nieuwegein, Atverni, Galecop Golf en werken breed samen met KRC Rolling. De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein (onderdeel van Verbindion) hebben in samenwerking met partners een leuk en sportief idee ontwikkeld. Bij coöperatie Sportpark Galecop kan de jeugd uit Nieuwegein en omgeving vanaf heden een zomer abonnement afsluiten. 

Hiermee geven de Sportverenigingen op Sportpark Galecop en KRC Rolling invulling aan de opdracht van Premier Mark Rutte om ook niet leden van de vereniging in beweging te brengen. Binnen dit (nieuwe) abonnement bieden de samenwerkende sportverenigingen jeugd van 6 t/m 18 jaar de mogelijkheid om elke week van de zomervakantie (20 juli t/m 27 augustus) deel te nemen aan een leuke, sportieve training. Hierdoor kunnen zij verschillende sporten (golf, rugby, atletiek, honkbal, voetbal en kunstrolschaatsen) ervaren.

De trainingen starten in de week van 20 juli in 4 leeftijdscategorieën. Per leeftijdscategorie kunnen 28 deelnemers zich inschrijven. Om te voldoen aan de geldende RIVM richtlijnen omtrent het corona virus, zullen alle leeftijdscategorieën op een andere dag op sportpark Galecop actief zijn. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op de website van SportID Nieuwegein en zich hier ook aanmelden. www.sportidnieuwegein.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden