Ter ere van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein gaat stadstheater en kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken.
Ter ere van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein gaat stadstheater en kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken. Foto: Elise Stegeman

Pak je rol bij de Nieuwegeinse buurtsoap van stadstheater DE KOM

Nieuws 411 keer gelezen

NIEUWEGEIN • Ter ere van het 50-jarig bestaan van Nieuwegein gaat stadstheater en kunstencentrum DE KOM een buurtsoap maken. Dit in samenwerking met presentator en theatermaker Oscar Kocken, schrijver Lucas de Waard én natuurlijk de bewoners van Nieuwegein. 

Van verschillende verhalen en anekdotes uit de wijken wordt een scenario samengesteld, met daarin natuurlijk ook de nodige hartstocht, intrige, spanning, humor en cliffhangers. Na een feestelijke rode-loper première in DE KOM zal ‘Geina, de buurtsoap’ eind 2021 in verschillende afleveringen online komen.

Pak je rol

‘Geina, de buurtsoap’ wordt gemaakt door en voor de bewoners van Nieuwegein. Wil jij ook graag jouw soapdebuut maken als acteur of actrice? Ben jij de ideale productie-assistent? Vind jij dat jouw buurtplein, straat of bedrijf als decor moet dienen? Verzorg jij cast en crew graag met een overheerlijke lunch? Wil je een financiële bijdrage leveren of op een andere manier achter de schermen helpen? Pak dan je rol en neem contact op via buurtsoap@dekom.nl.

‘Geina, de buurtsoap’ wordt mede mogelijk gemaakt door 50 jaar Nieuwegein, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Stichting VSBFonds en de business partners DE KOM.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Pak 'n kinderboek mee, het is goed voor je ontwikkeling Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Autobrand op A2 tussen knooppunt Ouderijn en Nieuwegein met korte video 1 okt., 19:03
Afbeelding
Donij van Doorn zingt in de Partner Nieuws 1 okt., 16:37
Afbeelding
Recreatieve Activering-coördinator Sarah Hockers: 'Echt in elke wijk zijn er leuke dagactiviteiten' Nieuws 30 sep., 12:00
Afbeelding
Bouwgein krijgt geld van school voor buitenspeelkeuken Nieuws 30 sep., 10:18
Afbeelding
Twee geparkeerde auto's compleet uitgebrand 112 30 sep., 08:43
Afbeelding
Dodelijk ongeval bij City Plaza, verdachte aangehouden UPDATE 29 sep., 14:27
Afbeelding
UMC Utrecht en NU'91 geschokt na schietpartij Erasmus MC Nieuws 29 sep., 12:56