De 550 jeugdleden tikken wekelijks met veel plezier heel wat ballen over en beleven hoe leuk en uitdagend het spelletje is. Foto: M. Adema
De 550 jeugdleden tikken wekelijks met veel plezier heel wat ballen over en beleven hoe leuk en uitdagend het spelletje is. Foto: M. Adema

MHCN Kids clinics: kennismaken met hockey

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Het hockeyseizoen is weer begonnen bij Mixed Hockey Club Nieuwegein. De 550 jeugdleden tikken wekelijks met veel plezier heel wat ballen over en beleven hoe leuk en uitdagend het spelletje is. Goed voor hun zelfvertrouwen en lekker buiten bewegen. Deze jeugdkanjers kunnen in hun teams nog hockeyvriendjes en -vriendinnetjes gebruiken.

Wie een zoon of dochter heeft die tussen de 6 en 10 jaar is én op zoek naar een gave teamsport... De kinderen zijn welkom op de speciale Kids clinics op woensdag 9, 16 of 23 september van 16.30 tot 17.30 uur bij MHCN. Het kind kan alle drie clinics gratis meedoen en zo ontdekken of hockey wat voor hem of haar is. Uiteraard veilig; de corona-richtlijnen van het RIVM worden strikt gevolgd. Een vriendje, vriendinnetje, buurjongen of -meisje mag mee.

Vragen stellen

Tijdens de clinics kunnen ook vragen over de club worden gesteld, de enthousiaste begeleiding kan worden ontmoet en het familiegevoel van MHCN kan worden geproefd. Inschrijven kan eenvoudig met een mailtje aan joj@mhcn.nl, met daarin naam en leeftijd van zoon of dochter. MHCN zorgt voor een stick. 

Lees meer over de club op www.mhcn.nl, op Facebook of bekijk filmpjes en foto’s op Instagram.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden