Dit jaar wordt er aandacht geschonken aan een bijzonder goed doel: de Maarten van der Weijden Foundation. Eigen foto
Dit jaar wordt er aandacht geschonken aan een bijzonder goed doel: de Maarten van der Weijden Foundation. Eigen foto

Inschrijving Zwem4Daagse geopend

  Nieuwsflits

VIANEN - Samen met Helsdingen Sport en Cultuur organiseert Team Sportservice Vianen van 21 tot en met 25 september de 32ste editie van de Zwem4Daagse. In 2019 is dit evenement nieuw leven ingeblazen en dat was een groot succes. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Tijdens de Zwem4Daagse zwemmen de deelnemers vier dagen baantjes. Er zijn twee afstanden waaraan meegedaan kan worden: 250 meter (10 baantjes) of 500 meter (20 baantjes). Nadat vier maal de afstand is gezwommen, krijgen de deelnemers de officiële Zwem4Daagse-medaille uitgereikt. 

Goed doel

Dit jaar wordt er aandacht geschonken aan een bijzonder goed doel: de Maarten van der Weijden Foundation. Met zijn stichting hoopt Maarten het leven van voormalig, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Elke gedoneerde euro gaat rechtstreeks naar kankeronderzoek. 

Sponsoractie

“Het doel van de Maarten van der Weijden Foundation is om mensen te herinneren aan hoe leuk zwemmen is”, aldus een medewerker van de Foundation. Via de basisscholen in Vianen wordt er een sponsoractie opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

De tijden waarop kan  worden gezwommen zijn; van 07:00-10:00, 14:00-17:00 of 19:00-21:00. In verband met COVID-19 en de doorstroom wordt bij inschrijving om een indicatie gevraagd. De kosten zijn 8,50 euro voor de leeftijdscategorie tot en met 15 jaar en 11,50 euro voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

Inschrijven

Meedoen met de Zwem4Daagse? Schrijf je dan in via www.teamsportservice.nl/vianen of www.helsdingen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden