<p>De voetballers worden tijdens een toernooi bekeken en beoordeeld door scouts van profclubs. &nbsp;Foto: Martin Cloose</p>

De voetballers worden tijdens een toernooi bekeken en beoordeeld door scouts van profclubs.  Foto: Martin Cloose

(Foto: )

Scouts van profclubs beoordelen voetballers bij SV Geinoord

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - In de herfstvakantie, op woensdag 21 oktober van 9.45 tot 15.00 uur, vindt een Jonger Oranje Talentendag plaats bij SV Geinoord (Parkhout 1). Dit wordt voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar een geweldige voetbaldag. Daarbij maken ze kans om gescout te worden door scouts van profclubs. Zit hier de nieuwe Naci Ünüvar tussen? 

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag spelen de voetballers een groot 4 tegen 4-toernooi, waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van profclubs. Alle deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door een topclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie. De scouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘Midden’ in de leeftijdscategorieën Onder 9, Onder 11 en Onder 13. 

Jonger Oranje Finals

Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelde Jonger Oranje in het verleden oefenwedstrijden tegen onder meer AZ, Liverpool en Borussia Dortmund. 

2009 tot en met 2015

De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers uit de geboortejaren 2009 tot en met 2015. Zij hoeven niet lid te zijn van een voetbalclub. Deelname kost 26,95 euro, inclusief persoonlijk certificaat en PANNA! magazine na afloop. 

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden