<p><strong>Twaalf teams hadden zich aangemeld, zodat het aardig druk was op het buitenspeelterrein. Eigen foto&nbsp;</strong></p>

Twaalf teams hadden zich aangemeld, zodat het aardig druk was op het buitenspeelterrein. Eigen foto 

Clubkampioenschap tripletten PVN naar ‘team Johan’

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Petanque Vereniging  Nieuwegein (PVN) hield zondag het clubkampioenschap Tripletten; drie tegen drie en met twee boules spelen. Twaalf teams hadden zich aangemeld, zodat het aardig druk was op het buitenspeelterrein van het petanque centrum. Vanwege corona moest de onderlinge afstand uiteraard worden gerespecteerd. 

Er werden vier ronden gespeeld. Uiteindelijk wisten Johan, Lyonel en Ronald het goud te veroveren. Dat deden ze met vier gewonnen partijen en een saldo van 23. Tweede, en dus zilver, werden Hans, Leo en Monique, met drie gewonnen partijen en een saldo van14. Dat was net genoeg om het team Alida, Dorien en Cees voor te blijven, die dus - met drie gewonnen partijen en een sado van 6 - het brons wonnen. 

Bloemen en wisselbeker

Deze drie teams kregen ook nog bloemen. De wisselbeker ging naar het team van Johan. Al met al een geslaagd kampioenschap, met dank aan de evenementencommissie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden