<p><strong>Beide partijen besloten de samenwerking de komende vier jaar voort te zetten.&nbsp;</strong> Foto: Marit Vosmeer</p>

Beide partijen besloten de samenwerking de komende vier jaar voort te zetten.  Foto: Marit Vosmeer

DE KOM en Rabobank blijven samenwerken

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - De afgelopen jaren werkten de Rabobank en DE KOM op een prettige en waardevolle manier samen. Daarom hebben beide partijen besloten deze samenwerking de komende vier jaar voort te zetten. Hiermee blijft de Rabobank hoofdsponsor van DE KOM. 

Ariane Kop is er blij mee: “De Rabobank zet zich in voor een betere toekomst, iets wat wij in DE KOM nastreven door middel van cultuur. Door maatschappelijk samen te werken kunnen we elkaar versterken.”

Wijkorkesten

Een onderdeel van de samenwerking is een bijdrage aan het naschoolse maatschappelijk project wijkorkesten. Met ‘KOMtogether’ powered by Rabobank kunnen de bovenbouwleerlingen van het primair onderwijs wekelijks op een school in de wijk muziekles krijgen van docenten van DE KOM. Iedereen speelt op een instrument naar keuze en vormt met elkaar uiteindelijk een orkest. De instrumenten worden door DE KOM aan de leerlingen ter beschikking gesteld. 

Positieve invloed

Een belangrijk aspect van het wijkorkest is de positieve invloed op de sociale samenhang binnen en buiten de school.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden