<p>Het eerste elftal van VSV Vreeswijk werd in 2019 kampioen. Eigen archieffoto</p>

Het eerste elftal van VSV Vreeswijk werd in 2019 kampioen. Eigen archieffoto

Remco Kraak schrijft boek over VSV Vreeswijk

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - In het verleden zijn bij VSV Vreeswijk al een paar zeer interessante jubileumboeken verschenen, zoals de boeken ter gelegenheid van het 60 en 75-jarig bestaan. En daar komt er nog een bij, een boek ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan. Schrijver daarvan is Remco Kraak. VSV Vreeswijk verwacht dat het boek in november volgend jaar verschijnt.

Door Thijs Middelkoop

Remco Kraak, die tegenwoordig bij VSV Vreeswijk trainer van de jongens onder 10 is, heeft zijn sporen als schrijver al dik verdiend. Zo verscheen van zijn hand ‘De rebellen van de Bunnikside’ en ‘Know your history, 50 jaar FC Utrecht’. En nu vindt hij dat de tijd is gekomen om een boek te schrijven over VSV Vreeswijk.

‘Blauw-wit voor altijd’

De titel van het boek wordt ‘VSV Vreeswijk, blauw-wit voor altijd’. Het boek gaat over de geschiedenis van VSV Vreeswijk vanaf oprichtingsjaar 1926 tot heden, met veel interviews en portretten van markante en bijzondere clubmensen, prachtige én leuke anekdotes en natuurlijk ontbreken ook de diverse hoogte- en dieptepunten niet. Het boek gaat zeker aanslaan, want nu al zijn er leuke reacties binnen. Mensen die nog foto- en/of videomateriaal in huis hebben, wordt verzocht contact op te nemen met Remco Kraak.

Remco’s e-mailadres is: remcokraak@hotmail.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden