McDelivery nu ook te bestellen in Nieuwegein


<p>Via McDelivery kunnen Nieuwegeiners de lekkerste burgers en menu&rsquo;s eenvoudig thuis laten bezorgen. Eigen foto&nbsp;</p>

Via McDelivery kunnen Nieuwegeiners de lekkerste burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen. Eigen foto 

McDelivery nu ook te bestellen in Nieuwegein

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery. Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Nieuwegein Blokhoeve. Via McDelivery kunnen Nieuwegeiners de lekkerste burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen.

Restaurant-manager Wouter Gouijn-Stook is blij met de introductie van McDelivery: “Het is geweldig dat we onze gasten nu overal blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Want wat is er nou beter dan je favoriete burger op je lievelingsplek: thuis?”

“McDelivery is ontzettend populair”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Nederlanders hebben de smaak van thuisbezorgen echt te pakken. Zij laten steeds vaker het spontane geluksmomentje, dat wij ook in onze restaurants bieden, thuisbezorgen. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. Ik ben blij dat we nu ook deze klassiekers in Nieuwegein thuis kunnen laten bezorgen om lekker van te genieten.”

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden