Herfstwandelingen langs de mooiste plekjes


<p>De wandelroutes zijn ook te volgen via een gratis app en het scannen van de QR-code van de wandeling. Foto: Wouter Pietermaat</p>

De wandelroutes zijn ook te volgen via een gratis app en het scannen van de QR-code van de wandeling. Foto: Wouter Pietermaat

(Foto: )

Herfstwandelingen langs de mooiste plekjes

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Om toch even buiten te kunnen zijn en een frisse herfstneus te halen, heeft Smaak & Stijl een tiental wandelingen door de mooiste plekjes van Galecop en omgeving uitgezet.

Er is vast een plekje bij in dit mooie stuk van Nieuwegein waar je nog niet bent geweest, dus laat je verrassen. Er zijn verschillende wandelingen, geschikt voor kinderen én leuk voor de meer ervaren lopers.

Website

Meer informatie over de wandelingen staat de website www.smaakenstijl.com. Wandelkaarten zijn bij Smaak & Stijl gratis verkrijgbaar. De wandelroutes zijn ook te volgen via een gratis app op de telefoon en het scannen van de QR-code van de betreffende wandeling op de site. Aan de Galecopperzoom is ruime mogelijkheid om gratis te parkeren en in het naastgelegen park van de oude wielerbaan mag de hond vrij rennen.

Om de wandeling nog aangenamer te maken, kunnen belangstellenden in het weekend vóór of na de wandeling genieten van een hapje en drankje ‘to go’ uit de buitenbar van Smaak & Stijl. Deze is op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

Lunch ‘to go’

De gehele week kan bij Smaak & Stijl een lunch ‘to go’ worden gereserveerd, voor tijdens de wandeling óf een diner ‘to go’ voor na de wandeling (lunch afhalen na 11.00 en diner na 17.00 uur). En als een wandeling niet uitkomt, kan van de afhaaldiensten gebruik worden gemaakt.

Ken je familie, vrienden of collega’s die graag een stukje wandelen? Neem ze mee of vertel het door.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden