KOM OP! peptalkshow met Oscar Kocken


<p>Sopraan Donij van Doorn, soliste in het orkest van André Rieu, komt zingen. Donij komt uit Nieuwegein. Foto: Marcel van Hoorn&nbsp;</p>

Sopraan Donij van Doorn, soliste in het orkest van André Rieu, komt zingen. Donij komt uit Nieuwegein. Foto: Marcel van Hoorn 

(Foto: )

KOM OP! peptalkshow met Oscar Kocken

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Boodschappen gedaan? Plof daarna lekker op de bank en kijk op zaterdag 28 november om 16.00 uur naar de KOM OP! peptalkshow. Presentator Oscar Kocken ontvangt in deze talkshow artiesten en brengt verrassende verhalen uit Nieuwegein en regio voor het voetlicht.

Deze aflevering staat voornamelijk in het teken van het stoppen van geweld tegen vrouwen en meisjes en de verbetering van hun positie. Te gast zijn onder meer Arjan Erkel van Stichting Free a Girl en Resie Meister van Soroptimist Utrecht-Nedersticht.

Wethouder Ellie Eggengoor vertelt over de internationale campagne Orange the World en waarom Nieuwegein deze steunt. Actrice Nhung Dam vertelt samen met regisseur Koos Terpstra over de indrukwekkende en eigenzinnige voorstelling ‘3 miljoen voetstappen naar Sicilië’, een hoopgevende ode aan de fantasie.

Sopraan

Sopraan Donij van Doorn (soliste in het orkest van André Rieu) uit Nieuwegein komt zingen; www.dekom.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden