Kinderambassadeurs halen 270 euro op voor NSGK


<p>Van links naar rechts: Tim Schaatsbergen, Reijn Horsman, Joost Schaatsbergen, Anne Kersbergen en Saskia Schuilenga. Eigen foto&nbsp;</p>

Van links naar rechts: Tim Schaatsbergen, Reijn Horsman, Joost Schaatsbergen, Anne Kersbergen en Saskia Schuilenga. Eigen foto 

(Foto: )

Kinderambassadeurs halen 270 euro op voor NSGK

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - De inhoud van de collectebussen voor het gehandicapte kind (NSGK) zijn geteld. De kinderambassadeurs Nieuwegein haalden 269,79 euro op voor het gehandicapte kind (NSGK).

Donderdagmiddag zijn door de coördinator NSGK, Joost Schaatsbergen, de collectebussen geleegd en het opgehaalde geld geteld. De kinderambassadeurs Reijn Horsman en Anne Kersbergen waren getuige van de telling, samen met Tim Schaatsbergen en projectleidster Saskia Schuilenga.

22q11 syndroom

De kinderambassadeurs blijven zich inzetten voor het gehandicapte kind. Dit onder meer door te zorgen voor meer bekendheid van het onbekende, veel voorkomende 22q11 syndroom. Na het downsyndroom is 22q11 het meest voorkomende syndroom van Nederland. Eén op de tweeduizend kinderen wordt geboren met dit syndroom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden