Actie Cals College voor Speelgoedbank


<p>Op deze foto is te zien hoe het er bij de speelgoedbank uitziet. Eigen foto</p>

Op deze foto is te zien hoe het er bij de speelgoedbank uitziet. Eigen foto

Actie Cals College voor Speelgoedbank

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Dit jaar kon op het Cals College Nieuwegein geen Christmasfair worden georganiseerd, maar voor de eerste en tweede klassen werd tóch een kerstactie gestart. Het doel van de actie is de Stichting Speelgoedbank Nieuwegein.

In de mentorlessen werd aandacht besteed aan dit goede doel en de leerlingen hebben vervolgens zoveel mogelijk schoon en heel speelgoed verzameld. Op woensdag 9 december hebben alle mentoren zakken met speelgoed ingeleverd en op de donderdag daarna had het Cals College een afspraak om het speelgoed bij de Speelgoedbank af te leveren.

Zakken met speelgoed

Er werden diverse zakken gevuld met speelgoed dat door de leerlingen is uitgezocht, vaak uit hun eigen collectie thuis. Daarmee tonen ze extra betrokkenheid bij de kerstactie. Dat hebben ze heel goed gedaan.

Op de foto is te zien hoe het er bij de speelgoedbank uitziet. Al dit speelgoed komt ten goede aan kinderen tot 12 jaar waarvan de ouders om financiële redenen of door de thuissituatie geen speelgoed voor hun kinderen kunnen kopen.
Eigen foto

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden