Met de scheurkalender in 2021 elke dag een opsteker


<p>Bij de overdracht was ook Angelique Schenk van Bruna Muntplein aanwezig. Zij heeft de kalenders geleverd en stuk voor stuk ingepakt. Eigen foto</p>

Bij de overdracht was ook Angelique Schenk van Bruna Muntplein aanwezig. Zij heeft de kalenders geleverd en stuk voor stuk ingepakt. Eigen foto

Met de scheurkalender in 2021 elke dag een opsteker

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Cor van Dalen, voorzitter van de Voedselbank Nieuwegein/IJsselstein, ontving maandag een doos met scheurkalenders 2021 uit handen van de secretaris van de Katholieke Ouderenbond KBO Nieuwegein/Vianen, Henk Valkenet. 

“In deze vreemde tijd vol ontberingen willen we de mensen voor 2021 elke dag een opsteker geven. We doen dit in de vorm van een scheurkalender die de deelnemers in hun pakket ontvangen”, aldus Valkenet. Bij de overdracht was ook Angelique Schenk van Bruna Muntplein aanwezig. Zij heeft de kalenders geleverd en stuk voor stuk ingepakt.

Gift

De actie is mogelijk gemaakt door een gift die de KBO heeft ontvangen. “Dankzij die gift, die we - naar de schenker - het Kemp-Fonds hebben genoemd, kunnen we speciale acties financieren. Die zijn in eerste instantie gericht op onze doelgroep, de senioren; maar in dit geval hebben we gemeend alle voedselbank-deelnemers te verrassen. Ook de voedselbanken van Vianen en Leerdam, die tot ons KBO-gebied horen, krijgen een dergelijke schenking. Namens de KBO-afdeling wens ik de voedselbanken veel succes met hun waardevolle activiteiten en alle deelnemers een voorspoedig nieuwjaar waarin ze elke dag kunnen genieten van een nieuwe gedachte”. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden