‘Drive thru blessing’ bij De Voorhof


<p>Marjon Hoegée en Debbie Sieders zijn mede-organisatoren van dit initiatief. Foto: Louise Mastenbroek</p>

Marjon Hoegée en Debbie Sieders zijn mede-organisatoren van dit initiatief. Foto: Louise Mastenbroek

(Foto: )

‘Drive thru blessing’ bij De Voorhof

  Nieuwsflits

FOKKESTEEG - Voor kerkelijk gebouw De Voorhof, Wiersdijk 8b, wordt op donderdag 24 december van 15.00 tot 17.30 uur door Cross Culture Nieuwegein een ‘Drive thru blessing’ gehouden. Iedereen die daar behoefte aan heeft, kan langskomen voor de zegen en om samen in gebed te gaan.

Marjon Hoegée en Debbie Sieders zijn mede-organisatoren van dit initiatief. Marjon: “Cross Culture is een multiculturele kerkgemeenschap waar gelovigen en zoekers op geestelijk gebied, samen komen. Normaal eten we samen voor een dienst. Door het afstand houden is alles nu anders. Je mist de warmte, de omhelzing. Ieder jaar hebben we een Kerstviering met een diner voor wel 150 mensen. Dat kan nu niet. Maar er zijn veel zorgen in deze tijd, er is behoefte aan gebed.” 

Coronaproof

“Dit is volledig coronaproof. Iedereen uit Nieuwegein kan komen, met de auto, op de fiets of gewoon lopend. Hier voor de deur is ruimte genoeg”, vult Debbie aan. Eerste Kerstdag om 13.00 uur lanceert Cross Culture bovendien een film met een Kerstboodschap op You Tube. Marjon: “Er komen hier mensen uit heel veel verschillende landen, we kennen 32 nationaliteiten. Overal zijn andere gewoontes met Kerst, andere rituelen. Dat laten we zien.” Debbie: “Iedereen heeft een andere Kerst dit jaar. Als je op hetzelfde moment kijkt, dan voel je toch iemand om je heen. Er is aandacht, zorg voor je.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden