Laatste KiKa-actie in 2020 corona-proof


<p>&#39;Gelukkig kunnen wij voor acties altijd terecht bij restaurant The Good Food in Vreeswijk.&#39; Eigen foto&nbsp;</p>

'Gelukkig kunnen wij voor acties altijd terecht bij restaurant The Good Food in Vreeswijk.' Eigen foto 

Laatste KiKa-actie in 2020 corona-proof

  Nieuwsflits

VREESWIJK - “De tranen stonden in mijn ogen bij het bekijken van de talkshow van Jeroen Pauw, ‘Pauw komt binnen’ bij het Máxima Centrum”, zegt Eric Martherus van team KiKa Nieuwegein. “Pauw spreekt niet alleen artsen, maar ook kinderen met kanker en ouders. Zeer indrukwekkend. En het kwam binnen, ofschoon wij al jaren acties voor KiKa doen.”

“Ik hoor Rob Pieters, kinderoncoloog bij het Máxima centrum, nóg zeggen: In deze Corona-lockdown periode komt er bijna geen geld binnen via acties, KiKa-acties bijvoorbeeld”, aldus Martherus. “Het geld is hard nodig voor onder meer onderzoek. Maar de tijd loopt door en de genezingskans voor kinderen met kanker moet omhoog. En er is geld nodig voor medicijnen.”

Schouders eronder

Dus dacht team Kika Nieuwegein: Schouders eronder, geld inzamelen voor KiKa, ook in deze coronatijd. Maar dat gaat niet zo makkelijk, want collecteren gaat niet en evenementen worden afgelast. “Gelukkig kunnen wij voor acties altijd terecht bij restaurant The Good Food in Vreeswijk”, aldus Martherus. “De eigenaar, Jan The, snapt ons en KiKa. Samen hebben wij een mooie actie bedacht, geheel corona-proof en volgens het advies van de gemeente Nieuwegein: ‘Koop Lokaal’.

De actie

Lekker eten tijdens deze feestdagen? Bestel online bij The Good Food. Per bestelling gaat er 2,50 euro naar KiKa. En er kunnen meteen ook drie loten voor 5 euro bij  worden besteld voor de KiKa loterij met opnieuw mooie prijzen. De trekking is op 2 januari 2021. Losse lootjes zijn online te koop via facebook Tonie Smits, Eric Martherus of bij the Good Food.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden