Kerstnachtdienst in Dorpskerk gaat online


<p>&nbsp;&#39;En toch&hellip; toch kun je ervaren eenzaam te zijn, maar niet alleen&hellip;&#39;, zegt dominee Gertjan Glismeijer van Hervormd Vreeswijk. </p>

 'En toch… toch kun je ervaren eenzaam te zijn, maar niet alleen…', zegt dominee Gertjan Glismeijer van Hervormd Vreeswijk.

Kerstnachtdienst in Dorpskerk gaat online

  Nieuwsflits

VREESWIJK - De Kerstnachtdienst in de Dorpskerk is op donderdag 24 december om 21.30 uur online te volgen. Gezien de coronamaatregelen dus ook met de kerstnacht géén volle Dorpskerk, géén koor en géén chocolademelk na afloop.

Wel verleent singer-songwriter Mensenkinderen zijn medewerking, door enkele nummers van zijn EP’s Kerstkinderen I en II te spelen. Daarnaast worden bij het orgel enkele klassieke kerstliederen gezongen en is er een overdenking over het thema ‘Hoezo, eenzame Kerst?’ 

Prikkelend thema

Een beetje een uitdagend thema, prikkelend, misschien zelfs irritant, omdat veel mensen deze kerstdagen juist de eenzaamheid dubbelhard ervaren. ‘En toch… toch kun je ervaren eenzaam te zijn, maar niet alleen…’, aldus dominee Gertjan Glismeijer van Hervormd Vreeswijk.

Linkje

Via https://kerkdienstgemist.nl/stations/514 is de dienst helemaal mee te kijken, te luisteren en mee te beleven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden