City Plaza stampte heel snel bezorgservice uit de grond


<p><strong>Binnen 48 uur heeft City Plaza een bezorgservice uit de grond gestampt om de lokale ondernemers te helpen met alle kerstbezorgingen.</strong><strong>&nbsp;</strong></p>

Binnen 48 uur heeft City Plaza een bezorgservice uit de grond gestampt om de lokale ondernemers te helpen met alle kerstbezorgingen. 

City Plaza stampte heel snel bezorgservice uit de grond

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Binnen 48 uur heeft City Plaza een bezorgservice uit de grond gestampt om de lokale ondernemers te helpen met alle kerstbezorgingen. Jouw kerstcadeaus lokaal gekocht en snel in huis; winkelcentrum City Plaza introduceert bezorgservice in Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Houten.

De lockdown is een harde klap voor veel winkels in winkelcentrum City Plaza. Juist in de decemberperiode kunnen winkels normaal gesproken profiteren van veel bezoekers en goede omzetten. Maar ook de consument wordt dit jaar getroffen door de plotselinge winkelsluiting. Veel mensen willen nog graag een kerstcadeau kopen voor onder de boom, maar ervaring met de grote webshops leert dat de bezorging in deze piekperiode te wensen overlaat. Daarom is winkelcentrum City Plaza gestart met Bezorgservice City Plaza. 

Lokale bezorgservice

Honderden pakketten, die anders nog in de winkels waren gebleven, worden bezorgd. Het is dus een speciale en lokale bezorgservice voor klanten uit de omgeving van City Plaza, in samenwerking met de deelnemende winkeliers uit het winkelcentrum. Zo worden de lokale winkels gesteund én krijgen de klanten de kerstcadeaus nog voor de Kerstdagen thuisbezorgd.

Lijst met deelnemers

Op de website cityplaza.nl/kerst is een lijst te vinden met de deelnemende winkels. Via de webshop, website of via direct contact met de winkel kan de klant een keuze maken uit het assortiment. Na het doen van een bestelling via de instructies op de website van de lokale winkellier, wordt de bestelling met liefde ingepakt en vervolgens met de speciale City Plaza Bezorgservice gratis thuisbezorgd. 

Meer informatie over bestellen en deelnemende winkels is te vinden op cityplaza.nl/kerst

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden