Nieuwe locatie Enik Recovery College in IJsselstein van start


<p>Ook op locatie IJsselstein biedt Enik gastvrijheid, peer support en een uitnodigend voorjaarsprogramma. Eigen foto&nbsp;</p>

Ook op locatie IJsselstein biedt Enik gastvrijheid, peer support en een uitnodigend voorjaarsprogramma. Eigen foto 

Nieuwe locatie Enik Recovery College in IJsselstein van start

  Nieuwsflits

IJSSELSTEIN - Enik Recovery College opende op 4 januari een nieuwe locatie in IJsselstein. Voorheen vonden er al zelfhulpactiviteiten en werkgroepen in IJsselstein plaats in wijkcentrum Experience, vanuit het Lister inspiratiehuis Het Ontwikkelpunt. Vanaf medio 2020 is het Ontwikkelpunt omgevormd tot een locatie van Enik Recovery College, die nu verhuisd is naar een eigen locatie aan de Poortdijk 34H. Ook op locatie IJsselstein biedt Enik gastvrijheid, peer support en een uitnodigend voorjaarsprogramma.

Enik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische aandoening of verslaving en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt honderd procent gerund door ervaringsdeskundigen. 

Zie voor meer informatie www.enikrecoverycollege.nl. De locatie in IJsselstein is geopend op maandag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en bereikbaar via 06 575 03 930.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden