Sem van Swieten verruilt SV Geinoord voor USV Hercules


<p>Sem van Swieten. Foto: Kees van der Meer</p>

Sem van Swieten. Foto: Kees van der Meer

Sem van Swieten verruilt SV Geinoord voor USV Hercules

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Sem van Swieten gaat SV Geinoord verlaten. Hij gaat voor USV Hercules voetballen. Sem, een jonge, getalenteerde speler, neemt deze stap omdat zijn sportieve ambities verder reiken dan SV Geinoord, dat tweede klasse speelt. Hij geeft zelf aan te gaan voor de spitsenpositie op de zondag en zal dan in de derde divisie spelen. Mocht deze stap nog te groot zijn, dan kan hij in de ‘onder 21 competitie’ meedoen, die ook op een hoger niveau zit en dan langzaam rijpen, om uiteindelijk in het eerste te kunnen spelen.

“Als staf vinden wij het jammer dat Sem vertrekt”, aldus een woorvoerder van SV Geinoord. “Vooral dit seizoen leek hij eindelijk zijn plek gevonden te hebben. De combinatie met de wat oudere spelers zorgde ervoor dat zijn spel effectiever werd en hij meer tot scoren kwam. Voor ons was hij dit seizoen de grote verrassing.”

Rijpen

“Uiteraard begrijpen wij zijn stap, hoewel we hem liever nog één of twee jaar bij ons hadden willen zien rijpen. Wij wensen hem alle succes in zijn voetbalcarrière en zullen hem met veel belangstelling volgen.” 

Voetbal- en transferhistorie; seizoen 19/21, 1 juli 2021: SV Geinoord Nieuwegein, USV Hercules; seizoen 18/19, 1 juli. 2018: FC Utrecht Onder 17, FC Utrecht O17, SV Geinoord Nieuwegein; seizoen 17/18, 1 juli 2017: FC Utrecht Jeugd, Utrecht Jeugd, FC Utrecht Onder 17; seizoen: 16/17, 1 jul. 2016: USV Elinkwijk Jeugd, Elinkwijk Jeugd, FC Utrecht Jeugd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden