Opbrengsten Valentijnsactie voor KiKa


<p>&nbsp;Team KiKa Nieuwegein zorgt voor de rozen en de hartjes.&nbsp; Eigen foto</p>

 Team KiKa Nieuwegein zorgt voor de rozen en de hartjes.  Eigen foto

Opbrengsten Valentijnsactie voor KiKa

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Op zondag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Juist in deze corona-pandemie, waarin de sociale contacten minimaal zijn en wij veel in huis doorbrengen, besteden KiKa Nieuwegein en restaurant The Good Food aandacht aan de liefde

Net zoals alle andere goede doelen, is het moeilijk in deze tijd voor KiKa”, zegt Eric Martherus van Team KiKa Nieuwegein. “Heel veel acties kunnen niet doorgaan. Dat betekent dat de inkomsten voor Stichting KiKa ook gering zijn. Dus is team KiKa Nieuwegein blij met zulke samenwerkingsverbanden. Immers, het doel van KiKa is nog steeds de genezingskans voor kinderen met kanker vergroten van 75 naar 95 procent.”

Extra portie liefde

Dit jaar kan iedereen in Nieuwegein en omstreken wel een extra portie liefde gebruiken. The Good Food bereidt de lekkerste Streetfood-gerechten en Team KiKa Nieuwegein zorgt voor de rozen en de hartjes. Door het kopen van Valentijnsrozen maakt u kans op mooie prijzen. Iedere roos heeft een nummer dat hopelijk geluk en liefde brengt, zoals een romantisch bootreisje over de Lek (als het weer mag), Sushipakket, dinerbon voor twee personen, senza plaid, tapasschaaltjes gevuld met lekkers en nog veel meer. Alle prijzen zijn gesponsord door ondernemers uit Nieuwegein. De opbrengsten zijn volledig voor KiKa. Team KiKa Nieuwegein neemt de bezorgdienst van The Good Food over en krijgt hiervoor de bezorgkosten gesponsord.

Ook los te koop

De rozen met hartje krijg je bij iedere Valentijn-bestelling van The Good Food, maar ze zijn ook los te koop bij The Good Food. Bij vier rozen bezorgt Team KiKa de rozen gratis aan huis. Bestellen kan via de website van The Good Food, www.thegoodfood-restaurant.nl

Thuis hoef je alleen maar de open haard aan te zetten, de tafel romantisch te dekken, kaarsjes aan te steken en... genieten maar!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden