Michael Simonse scoort boek bij Max Geheugentrainer


<p>Hoewel Omroep Max zich voornamelijk richt op senioren, kunnen jong en oud aan Max Geheugentrainer meedoen. Zo ook de 30-jarige Michael Simonse uit Nieuwegein. Eigen foto</p>

Hoewel Omroep Max zich voornamelijk richt op senioren, kunnen jong en oud aan Max Geheugentrainer meedoen. Zo ook de 30-jarige Michael Simonse uit Nieuwegein. Eigen foto

Michael Simonse scoort boek bij Max Geheugentrainer

  Nieuwsflits

GALECOP - De 30-jarige Michael Simonse heeft dinsdagochtend meegedaan aan het tv-programma Max Geheugentrainer. Hij bracht het er goed af en ging met het boek ‘Ik hou van Heel Holland Bakt’ naar huis plús de uitnodiging om nog eens mee te doen.

Michael werkt als schoonmaker bij de gemeente. Daarnaast is hij als figurant op tv en in films te zien. Bovendien fotografeert Michael én hij is busliefhebber. Elke ochtend om tien over half elf, van maandag tot met vrijdag, krijgen de kijkers van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen in Max Geheugentrainer. Omroep Max voorziet met dit programma in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Mensen die er aan meedoen kunnen kiezen uit taal en rekenen.

Wetenschappelijk getoetst

Alle oefeningen die in het programma Max Geheugentrainer aan bod komen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering van het geheugen.

Hoewel Omroep Max zich voornamelijk richt op senioren, kunnen jong en oud aan Max Geheugentrainer meedoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden