Winkelen op afspraak op Cityplaza


<p>Ondernemers in Cityplaza blijven ondernemen binnen de beperkte mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen. Eigen foto</p>

Ondernemers in Cityplaza blijven ondernemen binnen de beperkte mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen. Eigen foto

Winkelen op afspraak op Cityplaza

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Van een lokale bezorgservice in december tot Click & Collect in februari naar winkelen op afspraak in maart. Ondernemers in Cityplaza blijven ondernemen binnen de beperkte mogelijkheden van de geldende coronamaatregelen. De eerste lichte versoepelingen voor de retail zijn onlangs ingegaan.

Er wordt veel over gezegd en geschreven, maar feit blijft dat een groot deel van de winkeliers blij is dat ze weer (weliswaar) beperkt klanten mogen ontvangen in hun winkel. Zo ook de ondernemers in Cityplaza Nieuwegein. Het winkelcentrum lanceerde, in samenwerking met de ondernemers, een speciale website met alle initiatieven van de winkels voor winkelen in coronatijd. Via www.cityplaza.nl/winkelen vindt de klant een compleet overzicht van alle mogelijkheden op één plek. Van handige informatie over het bestellen via Click & Collect tot de mogelijkheid voor het direct maken van een winkelafspraak. Op deze manier wordt het voor de klant in Nieuwegein zo overzichtelijk en gemakkelijk mogelijk gemaakt om de ondernemers in hun lokale winkelcentrum te steunen.

Direct boeken via Cityplaza.nl

Vanuit het winkelcentrum is zelfs een online-boekingssysteem voor winkelafspraken opgezet. Met het systeem wordt het maken van een winkelafspraak voor de klant zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en ondernemers worden volledig ontzorgd met een digitale agenda voor alle winkelafspraken.

De eerste groep van twintig ondernemers sloot zich direct aan bij het online-boekingssysteem. Naar verwachting zal het aantal aangesloten ondernemers de komende periode nog groeien.

Compleet overzicht

Op de pagina www.cityplaza.nl/winkelen is een compleet overzicht te vinden van alle manieren waarop in Cityplaza kan worden gewinkeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden