Nieuwe locatie Enik Recovery College in Nieuwegein


<p>De nieuwe locatie van Enik komt in plaats van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg).&nbsp;</p>

De nieuwe locatie van Enik komt in plaats van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg). 

(Eigen foto)

Nieuwe locatie Enik Recovery College in Nieuwegein

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN -  Aan de Hoornseschans 101 wordt druk gewerkt aan de inrichting van een nieuwe locatie Nieuwegein van Enik Recovery College. Zoals bij alle Enik-locaties komt er ook een Sociaal Trefpunt en worden diverse herstelgerichte activiteiten en werkgroepen aangeboden, zoals de WRAP (Wellness Recovery Action Plan), Omgaan met Autisme en Mindfulness.

Het programma in Nieuwegein begint op donderdag 1 april. Aanmelden kan via de website. Daarnaast is het Sociaal Trefpunt open voor koffie, ontmoeting en onderlinge steun. De locatie in Nieuwegein is geopend op dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Activiteiten buurtbewoners blijven

De nieuwe locatie van Enik komt in plaats van het Lister arbeidstrainingscentrum La CaZa (voorheen Wijkhuis De Steeg). Het pand beschikt, naast een Trefpunt met horeca-voorzieningen, over meerdere ruime zalen. De activiteiten voor buurtbewoners van het wijknetwerk Fokkesteeg en de Stichting Balans Nieuwegein worden gehandhaafd.

Herstelacademie

Enik Recovery CollegeEnik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt honderd procent gerund door ervaringsdeskundigen. Enik heeft locaties in Hoograven, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Overvecht en nu dus ook in Nieuwegein. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel, is van harte welkom. Voor meer informatie zie www.enikrecoverycollege.nl.-

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden