Hans van Elden nieuwe Trainer JSV Zaterdag 1


<p>Hans van Elden (foto) volgt de eind van dit seizoen vertrekkende Mark Kranendonk op. </p>

Hans van Elden (foto) volgt de eind van dit seizoen vertrekkende Mark Kranendonk op.

Hans van Elden nieuwe Trainer JSV Zaterdag 1

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Zaterdag-tweedeklasser JSV Nieuwegein heeft Hans van Elden als nieuwe trainer aangesteld voor het seizoen 2021/2022. Hij volgt de eind van dit seizoen vertrekkende Mark Kranendonk op.

Hans van Elden is sinds februari vorig jaar als technisch manager actief bij JSV. Hij is ook verantwoordelijk voor de jeugdopleiding en de doorstroming naar het eerste elftal. De voormalig profvoetballer van Vitesse en Wageningen werkte daarvoor bij diverse amateurclubs. Ook is hij docent bij de KNVB en directeur van de Curaçao Soccer Academy.

Nieuwe staf

Op dit moment is JSV druk bezig met het vormen van een nieuwe staf voor het eerste elftal. Daarnaast is JSV bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Daarbij wordt nadrukkelijk gekeken naar de getalenteerde jeugdspelers die volgend seizoen de stap naar de senioren gaan maken en in aanmerking komen voor een plek in de zaterdagselectie. De huidige selectie traint sinds zaterdag 6 februari ter voorbereiding op een nog nader te bepalen regiocompetitie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden