Naschools sportaanbod voor kinderen


<p>De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein bieden diverse sport- en beweegactiviteiten aan, zoals voetbal, dansen, bootcamp en nog veel meer. Eigen foto</p>

De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein bieden diverse sport- en beweegactiviteiten aan, zoals voetbal, dansen, bootcamp en nog veel meer. Eigen foto

(Foto: )

Naschools sportaanbod voor kinderen

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Op maandag 15 maart begint de nieuwe periode met het naschools aanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De lessen worden, in samenwerking met sportverenigingen en sportaanbieders uit Nieuwegein, in verschillende wijken georganiseerd.

Het doel hiervan is dat kinderen uit Nieuwegein van maandag tot en met donderdag de mogelijkheid hebben om mee te doen aan gevarieerd sport- en beweegaanbod. De kinderen kunnen kennismaken met verschillende sporten en ook vooral lekker bewegen met vriendjes en vriendinnetjes. Het naschools aanbod is op maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 16.30 uur, elke dag in een andere wijk.

Diverse beweegactiviteiten

De buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein bieden diverse sport- en beweegactiviteiten aan, zoals voetbal, dansen, bootcamp en nog veel meer.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan het naschools sportaanbod? Bijvoorbeeld samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes? Kijk dan voor meer informatie over het hele programma en aanmelden op de website van SportID Nieuwegein. 

Vragen en opmerkingenn

Bij vragen en opmerkingen kan worden gemaild met buurtsportcoach Bo Dijkhorst via b.dijkhorst@merwestein.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden