Zwemlessen Merwestein beginnen weer


<p>In eerste instantie geldt de start van de zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar die meedoen aan het zwem-ABC. Foto: Paul Barendregt</p>

In eerste instantie geldt de start van de zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar die meedoen aan het zwem-ABC. Foto: Paul Barendregt

Zwemlessen Merwestein beginnen weer

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Zwembaden en zwemscholen mogen vanaf dinsdag 16 maart weer zwemlessen geven. Zo ook Zwembad Merwestein in Nieuwegein.

“Geweldig nieuws om te horen en ook te mogen doorgeven aan alle ouders en kinderen die bij ons zwemmen”, aldus een woordvoerder van Merwestein. 

Zwem-ABC

In eerste instantie geldt de start van de zwemlessen voor kinderen tot 12 jaar die meedoen aan het zwem-ABC. “We zijn blij dat we deze groep richting de zomer kunnen helpen om de zwemvaardigheid op te pakken en zijn enthousiast dat we weer aan de slag kunnen met onze passie.”

Informatie

Alle ouders kregen woensdag en donderdag de informatie die ze nodig hebben om soepel te kunnen starten met de zwemles. “Uiteraard handhaven we de maatregelen die van kracht zijn en is ons complex zo ingericht dat dit gewaarborgd wordt. We wensen alle kinderen weer heel veel zwemplezier toe.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden