Peptalkshow met Oscar Kocken en Jörgen Raymann


<p><strong>Theatermaker Oscar Kocken gaat op zaterdag 27 maart op zoek naar wat er écht speelt en leeft in en rondom Nieuwegein. Eigen foto</strong></p>

Theatermaker Oscar Kocken gaat op zaterdag 27 maart op zoek naar wat er écht speelt en leeft in en rondom Nieuwegein. Eigen foto

(Foto: )

Peptalkshow met Oscar Kocken en Jörgen Raymann

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - In de Nieuwegeinse ‘KOM OP! peptalkshow’ gaat theatermaker Oscar Kocken op zaterdag 27 maart op zoek naar wat er écht speelt en leeft in en rondom Nieuwegein. Kocken is bekend van onder meer Spijkers Met Koppen.

Blijf op de hoogte van de Nieuwegeinse verhalen en maak kennis met bijzondere inwoners uit de stad. Bekende en onbekende Nieuwegeiners schuiven aan en brengen hun inspirerende verhalen voor het voetlicht. KOM lekker bij na het shoppen op de markt, elke laatste zaterdag van de maand. Deze keer start de peptalkshow om 15.00 uur, live vanuit de kleine zaal.

Gesprek over geld

In deze aflevering voert Oscar een goed gesprek over geld. Onder andere de schuldhulpverlening en 4youth komen aan bod. Ook is Jörgen Raymann te gast. Hij wil graag een bijdrage leveren aan dit onderwerp. 

Muzikaal itermezzo

GINA VOCA en Yerassimo zorgen voor een - geheel in stijl - muzikaal intermezzo. Website: WWW.DEKOM.NL

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden