Escape route: Fietsend door Nieuwegein puzzels oplossen


<p>&nbsp;Om alle inwoners weer terug te krijgen naar het heden, is het aan u om het raadsel op te lossen. Eigen foto</p>

 Om alle inwoners weer terug te krijgen naar het heden, is het aan u om het raadsel op te lossen. Eigen foto

Escape route: Fietsend door Nieuwegein puzzels oplossen

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Vanwege het 50-jarig bestaan heeft de gemeente Nieuwegein een Escape Route ontwikkeld. Deelnemers dienen per fiets door de hele stad puzzels op te lossen om het spel uit te kunnen spelen. Meedoen kan gratis via https://www.nieuwegein50jaar.nl/activiteiten/geina-escape-route/.

Lukt het u om te ontsnappen uit 2071? Voor het 50-jarig bestaan van Nieuwegein had Professor Gein het idee om met een zelfgemaakte tijdmachine alle inwoners terug brengen naar 1971 voor een groot feest. Dit ging echter niet geheel volgens plan. Door een fout in zijn tijdmachine werd iedereen niet naar het verleden, maar naar de toekomst geteleporteerd. Iedereen zit nu vast in 2071. Om alle inwoners weer terug te krijgen naar het heden, is het aan u om het raadsel op te lossen.

Vraag, puzzel of raadsel

De ‘Geina escape’ is een escape route op de fiets door Nieuwegein. U komt langs acht typische Nieuwegeinse locaties, die u zeker zult herkennen. Op elke locatie dient u een vraag, puzzel of raadsel op te lossen om verder te kunnen. De bedoeling is om alle locaties zo snel mogelijk te vinden en de puzzel op te lossen.

Vanaf elk punt

De Geina Escape route kan vanaf elk punt worden gestart. De route is van het begin tot eind ongeveer 14 kilometer, in totaal twee tot drie uur. U kunt meedoen met de Escape Route Nieuwegein via https://www.nieuwegein50jaar.nl/activiteiten/geina-escape-route/. Vergeet niet uw telefoon op te laden, uw fiets mee te nemen, voorzichtig te doen onderweg en vooral veel plezier te hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden