Mega Occasion Centrum geopend


<p>Vestigingsdirecteur Menno Pel van het gloednieuwe Mega Occasion Centrum Utrecht. Foto: PR</p>

Vestigingsdirecteur Menno Pel van het gloednieuwe Mega Occasion Centrum Utrecht. Foto: PR

Mega Occasion Centrum geopend

  Nieuwsflits

UTRECHT - Autobedrijf Van Mossel heeft onlangs het gloednieuwe Mega Occasion Centrum in Utrecht geopend. “In de korte tijd dat we hier gevestigd zijn, hebben we al veel klanten mogen begroeten die verrast zijn door de architectuur van ex- en interieur. Maar zeker ook door het assortiment van zo’n 250 occasions.”

In één van de kleurrijke zitjes belicht vestigingsdirecteur Menno Pel de nieuwe huisvesting van het Mega Occasion Centrum langs de A2: “Mede door de ‘alles onder een dak-filosofie’ omvat het MOC een eigen, universeel servicecentrum. We hebben alle automerken onder dak en kunnen die ook van de vereiste service voorzien. Maar ook onze ‘service om de hoek!’ is een belangrijk aspect. Door het enorme netwerk van Van Mossel Automotive Group in Nederland kan de koper van een occasion voor zijn garantie en service in zowat elke gemeente of regio terecht.”

Geschiedenis van de auto

“De kracht van een aanschaf van een occasion bij het MOC is dat het team de geschiedenis van elke auto kent. De Familiepas is onderdeel van de Mijn Van Mossel-omgeving en omvat ook een app waarmee service-afspraken kunnen worden gemaakt. De klant wordt geattendeerd op bijvoorbeeld een bandenwissel.” 

Meer informatie via: www.vanmossel.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden