<p>Er spelen bij de BCB mensen uit diverse Nieuwegeinse wijken.&nbsp;<br>Eigen foto</p>

Er spelen bij de BCB mensen uit diverse Nieuwegeinse wijken. 
Eigen foto

Boule Club Bakenmonde viert eerste lustrum

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Boule Club Bakenmonde (BCB) aan de Bakenmonde viert op 1 juli het 5-jarig bestaan. De BCB wil het lustrumfeestje niet ongemerkt voorbij laten gaan en houdt ‘s middags in stijl een Frans uurtje. De club ontstond in samenwerking met de gemeente Nieuwegein (ouderen in beweging brengen). Dankzij een initiatief van Ab van der Velde en Adrie van Raaij, die een crowdfundingsactie op touw zetten, kwamen er twee banen tot stand. Hierbij kreeg de BCB ondersteuning van Els Reinking, destijds projectleider Eigenwijksgrond.

Er spelen bij de BCB mensen uit diverse Nieuwegeinse wijken. Door het enthousiasme en speelgenot zitten de banen op dinsdag en dondermiddag vol. De club besloot hierdoor ook naar de woensdagmiddag te gaan. Dan zijn er nog wél boulers welkom. Als het niet regent wordt er vanaf 13.30 uur gespeeld. Voor wie het spel geheel vrijblijvend zou willen proberen, zijn recreatieballen beschikbaar. Er wordt geen contributie geheven.

Barbecue

Eens per jaar houdt de BCB op het terrein van de museumwerf Vreeswijk een barbecue in Theehuis Scheepswerf. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden