<p>Iedereen kan op donderdag 1 juli meedoen aan het mobiele fietsconcert, dat muzikaal wordt ondersteund. Eigen foto</p>

Iedereen kan op donderdag 1 juli meedoen aan het mobiele fietsconcert, dat muzikaal wordt ondersteund. Eigen foto

50ste verjaardag Nieuwegein met mobiel fietsbelconcert

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Team MOvactor en stadstheater DE KOM vieren de vijftigste verjaardag van Nieuwegein op donderdag 1 juli tussen 16.30 en 17.30 uur met een fietsbelconcert. Hiervoor worden enthousiaste schoolkinderen, tieners, opa’s en oma’s, vaders moeders, buurvrouwen en buurmannen gezocht. De bedoeling is dat zij gaan bellen, mét muzikale omlijsting. Versier je fiets, je scootmobiel of je rollator met ballonnen, bloemen, lampjes of iets anders. Of neem een versierde bel in je hand. Het wordt een instant-concert, al fietsend door de ‘drivetrue’.

Wil jouw school ook meedoen met een aantal klassen? Of jouw scootmobielgroep, jouw fiets-, wandel- of creaclub? Of kom je met je buurtjes samen of alleen aansluiten om zo de vijftigste verjaardag al rinkelend samen te vieren? Schrijf dan snel in voor het mobiele fietsbelorkest. De drivetrue is te vinden bij Buurtplein Zuid, Ratelaar 37 én Buurtplein Batau, Dukatenburg 1. De prijsuitreiking voor de meest feestelijk versierde fiets is een week later.

Fiets versieren

Deze maand is er, tijdens de reguliere kinderwerk-activiteiten, de mogelijkheid je fiets te versieren, bellen te beschilderen of muziekinstrumenten te maken van gebruikt materiaal. Kijk op https://www.movactor.nl/jongerenwerk/kinderwerk/activiteiten. Opgave/meer info: Buurtverbinders@movactor.nl of tel. 06 433 68 425.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden