<p>Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Eigen foto</p>

Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Eigen foto

Meer aandacht voor de eigen tuin

  Nieuwsflits

REGIO - “Het afgelopen jaar - én nog steeds - merken we dat veel mensen het heel fijn vinden om hun eigen plekje, hun tuin, zo prettig en mooi mogelijk te maken”, zegt Nico van Klaveren van hoveniersbedrijf Gebr. Van Klaveren. “Op vakantie gaan blijft voor veel mensen nog onzeker.” Hij ziet een trend. “De zomers worden steeds mooier en de mensen investeren hierdoor graag in de eigen tuin.” Er wordt veel gekozen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. “Dan moet je denken aan grote tegels van 60 bij 60 centimeter, borders met siergrind en kunstgras.”

Familiebedrijf van Klaveren is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio als het gaat om het opnieuw aanleggen van de tuin. Maar ook voor renovatie of herstraten van de oude tuin kan men bij deze tuinspecialisten terecht. Frans van Klaveren kan zich voorstellen dat mensen in deze onzekere tijden toch een beetje aarzelen met investeren. “Het voordeel bij ons is dat wij werken met vaste prijzen. En we vragen geen aanbetalingen. Je weet dus precies waar je aan toe bent . En je betaalt pas als je tevreden bent over de oplevering. Dat is uniek.” 

Niet allerlei bedrijfjes

Ook is het in deze tijd van voorzichtigheid voor mensen belangrijk dat ze voor één project niet allerlei bedrijfjes hoeven in te schakelen. Frans van Klaveren: “Wij bieden een totaalpakket. We kunnen alle materialen leveren en ‘t vuil afvoeren bijvoorbeeld. Ook nieuwe aanplanting of schuttingbouw kunnen we verzorgen; alles wat nodig is om de tuin zo praktisch en mooi mogelijk te maken.” www.klaverentuin.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden