<p>Op zaterdag 10 juli is De Middengaarde in Nieuwegein het groene decor voor Geinbeat | The Ultimate Experience. Eigen foto</p>

Op zaterdag 10 juli is De Middengaarde in Nieuwegein het groene decor voor Geinbeat | The Ultimate Experience. Eigen foto

26ste editie Geinbeat zaterdag 10 juli

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Na een gedwongen tussenjaar vanwege COVID, is popfestival Geinbeat dit jaar terug. Op zaterdag 10 juli is De Middengaarde in Nieuwegein het groene decor voor Geinbeat | The Ultimate Experience. Vanwege corona wordt het een bijzondere editie.

“We maken van de nood een deugd”, zegt Riny Kooijman, voorzitter van Stichting Geinbeat. “We kunnen minder bezoekers toelaten dan andere jaren. Reserveren is bovendien verplicht. Daardoor ontkomen we er niet aan om kaartjes te verkopen.”

Prachtig programma

Het goede nieuws is dat daarvoor een prachtig festivalprogramma wordt geboden, met klinkende namen als EUT, Tangarine, Judy Blank, Tim Knol & de Blue Grass Boogiemen, Aestrid, The Radar Station en Gomer Pyle. Binnenkort maakt de organisatie meer namen bekend.

Elk tijdsblok heeft zijn eigen accent wat betreft muziekstijl. Verdeeld over drie tijdsblokken van elk drie uur zit het publiek op vaste zitplaatsen, zodat de anderhalve meter gewaarborgd is. Het publiek blijft gedurende het gehele tijdsblok zitten. Eten en drinken kunnen worden besteld en afgerekend via een app.

AkoestiCafé

Ook dit jaar is AkoestiCafé van de partij. De vorige twee edities met een eigen tent en podium, dit jaar is het programma een volwaardig gezamenlijk project geworden. “En reken maar dat we er trots op zijn”, zegt Martin Koot van AkoestiCafé. “Wij hebben er onwijs veel zin in, net als de artiesten die voor het eerst sinds lange tijd weer op een serieus podium kunnen spelen.”

Kaartverkoop

De ticketverkoop start op woensdag 2 juni. Kijk voor de laatste updates over de programmering en voor tickets op www.geinbeat.nl of op de socials van Geinbeat. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond corona kan het zijn dat Geinbeat toch niet door kan gaan. De kans daarop wordt echter met de week kleiner.

Website: www.geinbeat.nl Facebook: https://www.facebook.com/Geinbeat/  

Informatie over Geinbeat 2021: Geinbeat: The Ultimate Experience zal plaatsvinden op zaterdag 10 juli op De Middengaarde (Galecopperzoom, Nieuwegein). Deze locatie is prima bereikbaar met het OV (bus 77), de fiets of auto (gratis parkeren).
Tickets kunnen worden gekocht via de link op www.geinbeat.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden