<p>Veerpont Vrevia begint vrijdag met de zomerdienstregeling. De pont vaart op vrijdag, zaterdag en zondag door tot 20.30 uur. Eigen foto</p>

Veerpont Vrevia begint vrijdag met de zomerdienstregeling. De pont vaart op vrijdag, zaterdag en zondag door tot 20.30 uur. Eigen foto

Zomerdienstregeling Vrevia

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - Veerpont Vrevia begint op vrijdag 11 juni met de zomerdienstregeling. Deze duurt tot zondag 29 augustus. De pont vaart op vrijdag, zaterdag en zondag door tot 20.30 uur. Voorzitter Paul Reusch: “We varen in deze drukke periode langer door zodat dagjesmensen en bewoners van Vianen en Nieuwegein zonder haast de pont terug kunnen nemen.”

De zomervaartijd vindt plaats in samenwerking met De Ponthoeve... Bas Baars van de Ponthoeve zegt: “Gasten uit Nieuwegein zijn dus ook na zes uur ‘s avonds nog welkom voor een lekkere pannenkoek. “De keuken houdt rekening met de laatste afvaart van de pont”, aldus Baars. 

Helemaal compleet

“Onze gasten vanuit Nieuwegein en omstreken kunnen nu ook in de avond gemakkelijker een lekkere pannenkoek komen eten. De overtocht met de pont maakt het uitje helemaal compleet.”

Info

Nadere informatie over vaartijden is te vinden op www.vrevia.nl; info over ponthoeve www.ponthoeve.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden