<p>Frans Backhuijs, Burgermeester Nieuwegein & Helen Adriani, voorzitter Zonnebloem afdeling Nieuwegein-Zuid.Mediacontact. Eigen foto</p>

Frans Backhuijs, Burgermeester Nieuwegein & Helen Adriani, voorzitter Zonnebloem afdeling Nieuwegein-Zuid.Mediacontact. Eigen foto

Start 52ste Zonnebloemloterij

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - De 52ste Zonnebloemloterij is gestart. De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona. Deze mensen zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en een deel van de activiteiten die de vrijwilligers in Nieuwegein normaal gesproken organiseren, kon de afgelopen anderhalf jaar niet doorgaan.

“We zijn erg blij dat het er naar uitziet dat na de zomervakantie alle activiteiten weer opgestart kunnen worden”, aldus Helen Adriani, voorzitter van de afdeling Nieuwegein- Zuid. “En daar is natuurlijk geld voor nodig. Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt het mooie vrijwilligerswerk.”

Trekking

De trekking vindt plaats op 8 november. De opbrengst van de loten is bestemd voor het vrijwilligerswerk van De Zonnebloem, afdeling Nieuwegein-Zuid. Online kunnen loten worden besteld op zonnebloem.nl/loterij. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden