Het enige wat u nodig heeft is een gemakkelijke stoel, een kopje koffie en een (vaste of mobiele) telefoon. Eigen foto
Het enige wat u nodig heeft is een gemakkelijke stoel, een kopje koffie en een (vaste of mobiele) telefoon. Eigen foto

Start AHN Tele-koffiepraatje

  Nieuwsflits

NIEUWEGEIN - De Algemene Hulpdienst Nieuwegein is van start gegaan met een eerste groep voor het tele-koffiepraatje. De eerste keer zaten de dames op het afgesproken tijdstip thuis te wachten tot ze gebeld werden door de AHN bel-coördinator. Vlak daarvoor werden ze verrast met een heerlijke appelflap om het koffiepraatje extra feestelijk te maken. 

Deze week was het tweede AHN-telekoffiepraatje met de deelneemsters. Het werd een gezellig koffie-uurtje, waarbij op een ontspannen manier met elkaar gepraat werd; op afstand weliswaar, want een ieder zat in haar eigen huis aan de telefoon. 

Opnieuw

Volgende week worden deze dames opnieuw gebeld door de vaste AHN belcoördinator om met elkaar in gesprek te gaan, onder het genot van een zelfgemaakt kopje koffie.

Er is ruimte voor een nieuwe groep van vier á vijf personen. Dus, vindt u het gezellig om aan zo’n AHN telekoffiepraatje deel te nemen? Neem dan contact op met de AHN; op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur bereikbaar op 030 60 67 409 of per mail: begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl 

Dames én heren

Zowel dames als heren zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Het enige wat u nodig heeft is een gemakkelijke stoel, een kopje koffie en een (vaste of mobiele) telefoon.

De AHN is trouwens nog steeds bereikbaar voor uw hulpvraag en/of ondersteuning op het vertrouwde nummer 030 60 67 409. De contactpersoon staat u graag te woord.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden